Anlık Bildirim

GO Launcher HD, Honeycomb ve ICS için Play Store'da yerini aldı


Android işletim sisteminin popüler ana ekran uygulamalarından olan GO Launcher'ın Honeycomb ve Ice Cream Sandwich tabletler için beta olarak ortaya çıktığını belirtmiştik.

Gerçek bir ana ekran uygulaması olarak görülen yeni uygulamalarını GO Launcher ekibi hem Honeycomb hem de Ice Cream Sandwich işletim sistemli tabletler için Play Store üzerinden indirmeye sundu.

Ücretsiz olan uygulama Go Launcher HD for Pad adını taşıyor. Kişiselleştirilebilir ana ekran ve animasyonlar, ikon ve widget ekleme için yeni bir arayüz, kapasitif stylus uyumlu ayarlar uygulamanın sunduğu özellikler arasında.

Uygulama Honeycomb/ICS sürümünün temel düzenini korurken ücretli ve ücretsiz pek çok widget'ını da arayüze ekliyor. Alt çubuğa ise tamamen kişiselleştirilebilir kısayollar yerleştirilebiliyor. 

Uygulama beklenenden biraz erken yayınlandığı için bazı stabilite problemleri yaşıyor ve şu an için sadece 10.1 ekran boyutuna uygun arayüzler sunabiliyor. İlerleyen haftalarda uygulamanın geliştirileceği ve diğer boyutlara da yaygınlaştırılacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5284 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim