Anlık Bildirim

Galaxy Note 10.1 Pro modeli ile ilgili bir görsel internete sızdırıldı

Galaxy Note 10.1 Pro modeli ile ilgili bir görsel internete sızdırıldı

Bir süredir teknoloji dünyasının gündeminde olan Samsung'un profesyonellere yönelik yeni tablet modeli ile ilgili olduğu belirtilen bir görsel de internette paylaşıldı.

Hafta içinde Güney Kore'de basına kapalı yapılan bir toplantıda Samsung'un 12.2 inçlik tablet modelini cam muhafaza içerisinde katılımcılara gösterdiği ve üzerinde de Galaxy Note 10.1 Pro ibaresinin yer aldığı bildirilmişti. Dün de arka profilden çekilmiş bir fotoğraf internette paylaşıldı.

Galaxy Note 10.1 2014 modelinin tasarım ögelerini aynen devam ettireceği görülen Galaxy Note 10.1 Pro'nun biraz daha büyük bir kasaya sahip olduğu de gözlerden kaçmıyor. 

Geçen ay ABD haberleşme komisyonu FCC'den onay alan 12.2 inçlik bir Samsung tabletinin aslında Galaxy Note 10.1 Pro olduğuna dair kanılar da güçlenmeye başladı.

Galaxy Note 10.1 Pro modelinin tahmin edilen özellikleri ise 12.2 inçlik 2560x1600 piksel çözünürlükte ekran, Snapdragon 800 yongaseti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, Android 4.4 işletim sistemi, 9500mAh batarya şeklinde sıralanıyor. 

Samsung'un Galaxy Note 10.1 Pro modelini gelecek ay ki CES 2014 fuarında veya en geç Mart ayından önce lanse etmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim