Anlık Bildirim

Gateway'den yeni TP serisi A60 tablet Kanada'da boy gösterdi


Apple'ın iPad ile başlattığı tablet cihaz akımı her geçen gün daha da büyüyerek yoluna devam ediyor. Tek bir ekosisteme dahil olmayan tablet pazarına bu nedenle her gün düzinelerce firmaya ait yeni modeller katılıyor. Bilgisayar donanımı üreticisi Gateway firmasına ait A60 tablet modeli de bunlardan bir tanesi.

Kanada'nın Future Shop çevrimiçi perakende mağazasında ortaya çıkan tablet tasarım olarak Acer'ın 10.1 inçlik Android tableti Iconia A500'e oldukça benziyor.

10.1 inç 1280 x 800 LCD dokunmatik ekrana sahip model çift çekirdekli 1GHz hızında NVIDIA Tegra 2 işlemcisinden ve 1GB RAM'den güç alıyor. 16GB dahili depolama kapasitesi, 32GB'a kadar artırılabilir microSDHC kart desteği, 5MP arka / 2MP ön kamera, Android 3.1 işletim sistemi, 802.11 b/g/n, Bluetooth, 2 adet USB 2.0 portu, jiroskop, ışık sensörü, 8 saat kullanım süresi, micro HDMI, DLNA standardı diğer özellikleri arasında.

Gateway A60 modelinde Need for Speed: SHIFT, Let's Golf!, LumiRead, Google Books, AUPEO, Photo Browser 3D, YouTube, MediaServer, SocialJogger uygulamaları ön yüklü olarak geliyor.

Performansı konusunda herhangi bir bilgi bulunmayan Gateway A60 modelinin satış fiyatı 399$.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim