Anlık Bildirim

Google'ın tabletine ait olduğu iddia edilen bir görsel internette paylaşıldı


Google'ın yılın ortalarına doğru Nexus ismi altında satışa sunması beklenen yeni tableti ile ilgili bugüne kadar farklı iddialar ortaya atıldı. Şimdi ise tablete ait olduğu iddia edilen ilk görsel internette paylaşıldı.

Pocketnow sitesi tarafından elde edilen görselde Google'ın Nexus tabletinin farklı açılardan görüntüleri bulunuyor. Sadece Google'a ait uygulamaların ikonlarını taşıyan ekranda ICS butonları ve saat ikonu görünüyor. MicroSD, USB, HDMI ve konnektör yuvaları diğer ayrıntılar.

Ancak site resmin birebir aynı olmayacak kadar bazı farklar taşıdığını belirtiyor. Galaxy Nexus modelindeki arka planın kırmızı tona yaklaştırılarak kullanıldığı, ekran boyutunun 10 inçlik bir modele benzediği ve Android Market eski ikonunun değiştirilmediği göze çarpıyor.

Kasa yapısı itibariyle ASUS'un 7 inçlik MeMO Pad tabletine ve Toshiba'nın henüz final sürümüne ulaşmayan 7.7 inçlik modeline benzediği de dikkatlerden kaçmıyor.

Google'ın yeni tableti hakkında henüz resmi olarak doğrulanmış herhangi bir bilgi yok. En erken Haziran sonundaki Google I/O 2012 konferansında tanıtılması bekleniyor. Bu bakımdan farklı kaynaklardan elde edildiği iddia edilen bilgi ve görsellerin lansman tarihine kadar gündemi meşgul edeceğini söylemek yanlış olmaz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4031 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim