Anlık Bildirim

Nexus'un yeni tablet modeli hakkında sızıntılar ortaya çıktı, ancak "sahte" şüphesi taşıyor

Nexus'un yeni tablet modeli hakkında sızıntılar ortaya çıktı, ancak 'sahte' şüphesi taşıyor
 
Bu yıl iki yeni Nexus telefonu hazırlayan Google tablet piyasasını da boş bırakmayabilir. Çin merkezli yeni sızıntılar Nexus ailesine Nexus 8 adında yeni bir tabletin katılacağını gösteriyor. Ancak AndroidPolice sitesi sızıntıların hemen ardından yayınladığı bir haberde görüntülerin ve test sonuçlarının Nexus 8'e ait olmadığını iddia etti.

Görüntüler yeni Nexus tabletinin yaklaşık 20 cm uzunluğunda olacağını gösteriyor. Ekran boyutunun 8" olduğunu hesaba katarsak Google bir önceki Nexus tablette olduğu gibi yine 4:3 ekran boyutunu tercih etmiş durumda. Diğer fotoğrafta ise dış çerçevenin metal olacağı net bir şekilde belli oluyor. Tam olarak hangi köşenin fotoğraflandığını söylemek zor ancak çerçevedeki çizgilere bakarsak, tabletin el tutuşunun daha rahat olması için bu tarz detaylar eklenmiş olabilir. 

 
Nexus'un yeni tablet modeli hakkında sızıntılar ortaya çıktı, ancak 'sahte' şüphesi taşıyor
AndroidPolice sitesi ise yayınlanan fotoğraf ve GeekBench sonuçlarını analiz ederek tabletin Nexus modeli olmadığına karar kıldı. Siteye göre şimdiye kadar Nexus 8 modeli hakkında hiç bir üreticiden bilgi gelmemesi birinci soru işaretini oluşturuyor. Ayrıca sızdırılan fotoğraflarda kasa çerçevesinin renkli görünüme sahip olması da tabletin Nexus olma ihtimalini azaltıyor. Bunların yanında bir de GeekBench sonuçlarındaki "JH3CN0" yapı numarası sahte gibi. Web sitesindeki açıklamaya göre Android cihazlarda yapı numarasının 3. hanesi hiç bir zaman sayı ile temsil edilmiyor. Tüm bu detayları bir araya getirdiğimizde sızıntıların gerçekliğine de bir miktar gölge düşüyor.
Google 29 Eylülde yeni Nexus akıllı telefonlarını tanıtacak. Bakalım bu tarihte bir Nexus tablet görebilecek miyiz?
Nexus'un yeni tablet modeli hakkında sızıntılar ortaya çıktı, ancak 'sahte' şüphesi taşıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim