Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 yaz aylarına doğru tanıtılabilir

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 yaz aylarına doğru tanıtılabilir

 Bu yıl Samsung'un Galaxy Tab ailesini 3. nesil tabletlerle genişletmesi beklenirken, yeni seride hangi modellerin olacağına dair somut veriler elde yok. Bu konuda genelde kaynaklardan gelen iddialara yer veriliyor.

Ancak Samsung'un model numaralandırma sistemini değiştirdiği servis sayfalarından ortaya çıkınca yeni tabletlerin ne şekilde numaralandırılacağı da şekillenmeye başladı.

Samsung'un yeni mobil cihazları için kullanacağı tespit edilen model numaraları SM-T210, SM-T210R, SM-T210X, SM-T211, SM-T215, SM-T310, SM-T310, SM-T310X, SM-T311, SM-T312 ve SM-T315 şeklinde sıralanıyor. Bunların hangisinin akıllı telefon hangisinin tablet olacağı bilinmiyor.

Yeni elde edilen bilgilere göre Samsung yakında yeni Galaxy Tab serisini pazara sunacak. Serideki modellerden birisi ise Galaxy Tab 3 8.0 olacak. 8 inçlik bir ekrana sahip olduğu belirtilen modelin 16GB kapasiteli 3G versiyonu SM-T3100 model numarasına, WiFi versiyonu ise SM-T3110 model numarasına sahip. WiFi versiyonu Mayıs sonlarında, 3G versiyonu ise Haziran sonlarında pazara sunulacak. 

Modelin bir süre önce gündeme konu olan Super AMOLED ekran kullanıp kullanmayacağı ise belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim