Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy Note 10.1 model ismi fuar davetiyesinde ortaya çıktı

Yaklaşan MWC 2012 fuarı öncesinde firmaların iddialı modellerinin bazı detayları da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde internete sızan Samsung'un yeni tableti de bunlardan birisi.
Samsung'un fuar için hazırladığı ve özel konferans salonunda gerçekleştireceği geliştirici etkinliği için yayınlanan davetiyede tanıtılacak tabletin veya tabletlerden birinin ismi ortaya çıktı. Galaxy Note 10.1 olarak belirtilen tablet, Galaxy Note, Samsung Wave 3 ve Wave Y modelleri ile birlikte geliştiricilerin testlerine sunulacak.
Tablet ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak daha önceki iddialara bakıldığında GT-P3100 ve GT-P5100 kod adını taşıyacak modellerden birisinin veya çift çekirdekli Exynos 5250 yongada sistemi ve 2560 x 1600 çözünürlükteki ekrana sahip olacağı iddia edilen tablet modelinin ticari ismi olabilir.  
Samsung'un 3 milyona yakın satış rakamı elde eden Galaxy Note tablet/akıllı telefon karışımı modelin ismini yeni bir tablette devam ettirmesi aynı başarıyı tablet modelinde de yakalayacağı inancına sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca yeni tabletin stylus kalem desteği içereceği de kesin gibi.
Fuarda Samsung'un potansiyel yenilikler taşıyan SPen ve Bada 2.0 yazılım geliştirme kitleri de geliştiricilerin beğenisine sunulacak teknolojiler arasında yer alıyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4521 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim