Anlık Bildirim

Samsung'un iki yeni tablet modelinin isimleri internete sızdı

Samsung'un CES 2012 fuarında sadece AT&T operatörü için üretilen Galaxy Note modelini tanıtması, yeni model beklentilerini MWC 2012 fuarına kaydırdı. 

Fuarda Galaxy S3 modeli, Samsung'un yaptığı açıklamaya göre, tanıtılmayacak ve 2012 ilk yarısında belirlenecek bir tarihte kamuoyunun karşısına çıkacak.

Bu nedenle fuarda daha çok üst seviye tablet modellerinin tanıtılması bekleniyor. Çünkü iPad 3 tahmini olarak Mart ayında piyasada olacak. ASUS, Acer ve Lenovo da 4 çekirdekli tabletlerini hazırladı. Samsung'un Galaxy Tab serisini güncellemesi zorunlu hale geldi.

Samsung'un fuarda 2GHz hızında çalışan ARM Cortex-A15 mimarisine sahip Exynos 5250 işlemcisini kullanan ve 2560 x 1600 çözünürlüğe sahip bir tablet modelini tanıtacağı bir süredir konuşuluyor. WiFi Alliance kurumuna yapılan başvuruda ise WiFi sertifikasyonu almak için Samsung'un iki farklı tablet modeli hazırladığı ortaya çıktı.

Bu tabletlerin modelleri GT-P3100 ve GT-P5100 olarak belirtilmiş. Bunun dışında bir bilgi yok. Bu iki modelin birisinin 11.6 inç veya 10.1 inç üst seviye tablet olması diğerinin ise 7 veya 8 inçlik 1280 x 800 standart çözünürlüğe sahip orta seviye bir tablet olması bekleniyor. 
Samsung'un iki yeni tablet modelinin isimleri internete sızdı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9428 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim