Anlık Bildirim

Sharp, 10.1-inç 2,560 x 1,600 piksel IGZO ekrana sahip Windows 8 tablet bilgisayarını duyurdu

Semiconductor Energy Laboratories ile ortaklaşa geliştirdiği IGZO panel teknolojisini farklı ürünler üzerinde kullanan önemli teknoloji firmalarından Sharp, bu doğrultuda Japonya'da düzenlenen CEATEC isimli fuar kapsamında 10.1-inç 2,560 x 1,600 IGZO ekrana sahip Windows 8 tablet bilgisayarını duyurdu.
Windows 8.1 ve 8.1 Pro işletim sistemlerini kullanan ve Mebius Pad ismiyle kullanıcıların beğenisine sunulan tablet bilgisayar, üzerinde 10.1-inç boyutunda 2,560 x 1,600 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik bir IGZO panel barındırıyor ve bu sayede düşük güç seviyelerinde üst seviye tepki değerine sahip kaliteli bir deneyim yaşatabiliyor. Gücünü Intel'in dört çekirdekli Bay Trail Atom Z3370 işlemcisinden alan Sharp Mebius Pad, IPX5, IPX7, IP5X sertifikalarıyla da suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı ortaya koyuyor. LTE ve stylus kalem desteklerine sahip olan tablet bilgisayar yanında, Microsoft Office'nin ücretsiz sürümü de geliyor.
Şimdilik 2014 yılının ilk çeyreğinde Japonya merkezli olarak satışına başlanacağı belirtilen Sharp Mebius Pad tablet bilgisayar modelinin, resmi satış fiyatı ve diğer bölgeler için erişebilirlik bilgisi henüz açıklanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1596 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, windows 8 ve
2 etiket daha sharp tablet bilgisayar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim