Anlık Bildirim

Sony 12 inçlik bir Xperia tablet modeli piyasaya sürebilir

Sony 12 inçlik bir Xperia tablet modeli piyasaya sürebilir

Surface Pro 3 ve Galaxy Note Pro 12.2 gibi tablet modellerine olan tüketici ilgisi, trendin yavaş yavaş 12 inç ve üzeri tablet modellerine doğru yükselmeye başladığını gösteriyor. Apple'dan sonra Sony'nin de 12 inçlik bir tablet üzerinde çalıştığı iddiaları gündeme geldi. 

Tayvan'dan gelen bilgilere göre Sony'nin 12 inçlik tableti Xperia ailesine dahil olacak ve sınıfındaki rakipleri gibi entegre bir ekran kalemine de yer verecek. Ayrıca Xperia ailesinden alıştığımız üzere suya ve toza dayanıklılık, ince kasa yapısı ve Omnibalance tasarımı da yine bu tablet modelinde yer alacak özellikler arasında. Sony yeni tablet modelini en erken gelecek yıl başlarında piyasaya sürecek. 

Sony yeni tablet modeli ile daha çok profesyonel kullanıcıların ilgisini çekmeyi planlıyor. Ayrıca gelecek yıl başlarında 12 inçlik tablet modellerini piyasaya sürmeye hazırlanan birkaç firmanın daha bulunduğu belirtiliyor.  


Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Sony-may-launch-a-12-inch-Xperia-tablet-to-take-on-the-Surface-Pro-3-and-Samsungs-Galaxy-Note-Pro_id62128 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim