Anlık Bildirim

Sony Xperia Tablet Z Japon pazarı için resmen duyuruldu



Kısa bir süre önce bilgileri internete sızan ve bu hafta Japon NTT DoCoMo operatörü için lanse edileceği belirtilen Sony'nin yeni tableti Xperia Tablet Z resmi olarak tanıtıldı.

Sony Mobile Japonya tarafından duyurusu yapılan Xperia Tablet Z modelinde 10.1 inçlik 1920 x 1200 piksel çözünürlükte ekran ve daha canlı ve kaliteli görüntüler için Mobile Bravia Engine 2 desteği sunuluyor.

İşlemci tarafında Xperia Z modelinde de kullanılan 1.5GHz saat hızına sahip Snapdragon S4 APQ8064 4 çekirdekli işlemcisine yer veriyor. Adreno 320 grafik birimi, 8.1MP çözünürlükte Exmor R kamera, NFC, LTE, microSD girişi, S-Force sanal surround ses teknolojisi, Android 4.1 işletim sistemi, 6000mAh batarya şeklinde diğer özelliklere yer verilmiş.

Sony, modelin 495g ağırlık ve 6.9mm kalınlık ile dünyanın en ince 10 inçlik tableti ünvanını elde ettiğini belirtiyor. Su ve toz geçirmezlik sunan model akıllı telefon kardeşi gibi açma-kapama tuş tasarımı sunuyor.

Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan modelin diğer ayrıntıları ve satış fiyatı henüz detaylandırılmadı. Ancak asıl uluslararası versiyonun MWC 2013 etkinliğinde görücüye çıkması bekleniyor. 
http://www.sonymobile.co.jp/company/press/20130121_xperia_tablet_z.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1176 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim