Anlık Bildirim

Acer’dan yeni Switch ve TravelMate dizüstü modelleri

Uygun fiyatlı ve fonksiyonel bir ikisi bir arada dizüstü modeli arıyorsanız, Acer’ın yeni Switch serisi bilgisayarları ihtiyacınızı tam karşılayabilecek türden.

Computex 2016 fuarına sıkı bir şekilde hazırlanan firmalardan Acer, görücüye çıkaracağı Windows 10 bilgisayarları duyurmaya başladı. Yeni ürünler arasında Switch ikisi bir arada ve TravelMate standart dizüstü bilgisayar modelleri yer alıyor.

Acer Switch V 10

Acer Switch V 10, ayrılabilir klavyeye sahip olan bir model. Eğitim ve iş dünyasını hedefleyen Switch V 10, 10.1 inçlik dokunmatik bir ekrana sahip. 4 çekirdekli bir Intel Atom işlemcisinden gücünü alan modelde USB Type-C bağlantısı, 9 saate kadar kullanım süresi, parmak izi okuyucu gibi ayrıntılar yer alıyor. Modelin touchpad’i tekli ve çoklu dokunmaları destekliyor. Fiyatı ise 249$ olarak belirlenmiş.

 

Acer’dan yeni Switch ve TravelMate dizüstü modelleri Tam Boyutta Gör

Acer Switch One 10

Giriş seviyesinde bir cihaz olan Acer Switch One 10, öne veya arkaya kapanabilen hareketli bir ayrılabilir klavyeye sahip. 10.1 inçlik 1366x768 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran yanında 4 çekirdekli Intel Atom işlemci, USB Type-C bağlantısı, 8 saate kadar kullanım süresi, parmak izi okuyucu ve çoklu dokunmatik touchpad şeklinde özellikler barındıran model, 199$ fiyat etiketine sahip.

Acer TravelMate P2

Acer TravelMate P2, grup içerisindeki en güçlü model ve profesyonel kullanıcılara hitap ediyor. 14 ve 15.6 inçlik Full HD ekran seçenekleri sunan modelde, Intel Skylake tabanlı işlemcilere yer veriliyor. NVIDIA GeForce 940M ekran kartı ve DDR4 RAM bellek ile desteklenen model, TPM2.0 güvenlik teknolojisi barındırıyor.

Acer TrueHarmony teknolojisi ile desteklenmiş 2 adet stereo hoparlöre sahip olan modelde parmak izi okuyucu yer almıyor. TravelMate P2 modelinin fiyatı 600$ civarında ve yılın ikinci yarısında piyasaya çıkacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim