Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S4'ü gösteren video sızdırıldı

Samsung'un muhtemelen çok yakında resmen tanıtacağı yeni tabletini gösteren bir video ortaya çıktı. Yayınlanan kısa görüntüde Galaxy Tab S4'ün hem siyah hem de beyaz modelleri görülebiliyor.
Samsung'un bir sonraki tabletinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı ortaya çıktı. SlashLeaks tarafından yayınlanan bir video sayesinde Güney Koreli şirketin yakında duyurmaya hazırlandığı Galaxy Tab S4'ü görme şansına sahip olduk. Yaklaşık 10 saniyelik görüntü bize cihazın özellikleri, fiyatı veya çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermese de Home butonunun olmayacağı gibi söylentilerin doğru olduğunu gösteriyor.
Daha önceki raporlar Samsung'un Galaxy Tab'da fiziksel tuşa yer vermeyeceğini öne sürmüştü. Yayınlanan video bu sızıntıları destekler nitelikte. Ayrıca tabletin oldukça kalın çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz ki bu artık kabul edilemez bir durum. 2018 itibariyle mobil cihaz üreticileri çerçeveleri incelterek yeni tasarım anlayışına geçiş yapmaya başladı. Dolayısı ile bu açıdan tabletin hanesine büyük bir eksi yazılacağı kesin.

Galaxy Tab S4 ne zaman tanıtılacak?

Samsung muhtemelen Galaxy Tab S4'ü bir analist veya perakende iş ortağı etkinliğinde sergiledi. Yani bu da cihazın çok yakında duyurulabileceği anlamına geliyor. Şirket bir sonraki Galaxy Note telefonunu 9 Ağustos'ta düzenleyeceği lansmanda tanıtacak. Ayrıca 1 Ağustos tarihinde gizemli bir etkinlik düzenleniyor. Söz konusu etkinlikte "Samsung Galaxy cihaz serisine yeni bir ekleme" yapılabileceğine yönelik bilgiler var. Belki de Galaxy Tab S4'ün tanıtıldığını göreceğiz. Bu gerçekleşmezse tablet Galaxy Note 9 lansmanında duyurulabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim