Anlık Bildirim

Montblanc’dan zengin gerçeklik defteri ve akıllı kalem

Ekran kalemini genelde dokunmatik ekranlar üzerinde kullanmayı tercih ediyoruz ancak bazı üreticiler farklı teknolojiler kullanarak not defterinize yazı yazmanızı sağlamayı amaçlıyor.

Lüks kalem ve mücevher üreticilerinden birisi olan Montblanc, son yıllarda teknolojiye daha fazla yaklaşan bir çizgi izlemeye başlamıştı. Firmayı daha çok Galaxy Note serisi için geliştirdiği dolma kalem S-Pen aksesuarları ile tanımıştık ancak kendisine has ilginç ürünleri de mevcut.

IFA 2016 fuarında sahneye çıkan Montblanc, zengin gerçeklik olarak tanımladığı yeni not defteri ve akıllı kalemini duyurdu. Set olarak satılan ürünler, elektromanyetik titreşimler yayıyor ve el yazısını dijital hale dönüştürüyor.

Aynı zamanda dolma kalem olan Montblanc StarWalker, bu sayede herhangi bir ortamda gerçek yazı yazma deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Dahili belleği ile yazıları kaydeden kalem, özel bir tuş yardımıyla Bluetooth üzerinden bilgisayara veya tablete aktarılıyor. Uyumlu uygulama ile bu notlar kaydediliyor veya metne dönüştürülüyor.

Defter ise Floransa şehrinde imal edilmiş ve siyah İtalyan derisi ile kaplanmış. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi defter olmadan yazı dönüştürme işlemi yapılamıyor. Yani ayrı ayrı satın almak mümkün değil.

USB üzerinden şarj olan ve toplamda 8 saate kadar kullanım süresi sunan set için firma en iyi el yazısı tanıma özelliğine sahip olduğunu ifade ediyor. Set 12 dilde el yazısı tanıyarak metne dönüştürebiliyor. 725$ fiyat etiketine sahip olan set içerisinde 3 adet mürekkep kartuşu da bulunuyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim