Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab 3 Lite yenileniyor

Samsung'un giriş seviyesi tablet segmentindeki beğenilen oyuncusu Galaxy Tab 3 Lite, bu yıl yenilenen performansı ve kamera özellikleriyle yeniden piyasaya sürülecek.

Samsung'un geçen yıl 9 milyon tablet satışında büyük payı olan giriş seviye modellerden Galaxy Tab 3 Lite, bu yıl yeniden tüketici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Önce benchmark skorlarında ortaya çıkan model, şimdi de Hindistan'a gönderilen test prototipleri arasında görüldü.

SM-T116IR yapı numarasını alan model, SM-T111 nolu ilk modelin devam versiyonu olacak ve önemli iyileştirmeleri de beraberinde getirecek. Öncelikle 32-bitlik Marvell işlemcisi yerine artık 64-bitlik Snapdragon 410 yonga seti mevcut. Ayrıca RAM de 1.5GB seviyesine çıkarılmış. Böylece eskisine göre çok daha iyi bir performans serileyecek.


Kamera tarafında da 5MP çözünürlükte arka, 2MP çözünürlükte ön sensörler, çekim kalitesini bir hayli artırmış. İşletim sistemi olarak da Android 5.1.1 yer alıyor. Önceki modelde bulunan 1024x600 piksel çözünürlük ise korunuyor.

Modelin hem WiFi hem de 3G versiyonunun olacağı tahmin ediliyor. Test aşamasına geçtiği için modelin en erken yaz aylarında tanıtılması bekleniyor. Test ürününün birim fiyatı 104$ civarında belirlenmiş. Orijinal model, ülkemizde 300TL fiyat etiketine sahipti.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim