Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab A 2016, resmi sayfasına kavuştu

Alt seviye tablet segmentinin başarılı ismi Samsung, bu yıl da mütevazi donanımlarla rakiplerine karşı mücadele etmeye çalışacak. İlk üye ise, Galaxy Tab A 2016 modeli.

Samsung'un bu yıl giriş seviyesine yönelik olarak hazırladığı yeni Galaxy Tab A serisi henüz resmiyet kazanmadı ancak firma, Almanya resmi sayfasını yayına sokmuş durumda. Mütevazi donanımı ile yoluna devam eden cihazın en önemli ayrıntısı, çocuk modunun en yeni sürümüyle gelecek olması.

7 inçlik ekranında 1280x800 piksel çözünürlük sunan modele, 1.3GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir yonga seti gücünü veriyor. Sistem 1.5GB RAM ile desteklenirken, 8GB artırılabilir kapasite mevcut. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda 2MP çözünürlüğünde kamera bulunan modelde 4000mAh kapasiteli bir bataryaya yer veriliyor.


Modelde, Android 5.1 işletim sistemi tercih edilirken, Kids Mode 4.0 arayüzü ilk kez bu cihazda karşımıza çıkacak. Daha geniş fonksiyonlar ve uygulamalarla zenginleştirilen Kids Mode, uzun süredir ebeveynler tarafından da beğenilen bir yazılım. Galaxy Tab A 2016 modeli hali hazırda bazı sitelerde satışa başladı ve fiyatı 169 Avro civarında. Şu anda sadece WiFi versiyonu bulunuyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim