Anlık Bildirim

OnePlus TV sekiz hoparlör ve Dolby Atmos ses desteği ile gelecek

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus ilk televizyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Eylül sonunda tanıtılması beklenen OnePlus TV ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
OnePlus'ın bir akıllı televizyon çıkarmaya hazırlandığını biliyoruz. Daha önce OnePlus TV'nin 4K çözünürlükte 55 inçlik bir QLED ekrana sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Amazon'da listlenmesi sayesinde artık televizyon hakkında daha fazla bilgiye sahibiz.
Listeye bakılırsa OnePlus TV, 50 50 watt gücünde 8 hoparlörle gelebilir. Ayrıca sinematik ses deneyimi sunabilmesi için Dolby Atmos teknolojisini de destekleyecek. Elbetteki bu büyük ölçüde televizyonun bulunduğu odanın akustiğine bağlı olacak.

OnePlus 7T ile birlikte tanıtılabilir

OnePlus henüz ilk akıllı televizyonunu ne zaman tanıtacağını açıklamadı ancak son söylentiler OnePlus 7T'nin 26 Eylül'de resmiyet kazanacağı yönünde. OnePlus TV'nin de aynı etkinlik kapsamında duyurulma ihtimalinin olduğu söyleniyor. Son olarak televizyonun, Android TV'nin “optimize edilmiş” bir sürümü ile çalışacağını belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim