Anlık Bildirim

DC filmi The Flash'in setinden görseller sızdırıldı: Flash, Batman, Supergirl ve daha fazlası

DC Sinematik Evreni'nde önemli bir yere sahip olması beklenen The Flash filminin çekimlerinden yeni görüntüler paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Flash filminden yeni görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

DC evreninin en önemli ve en popüler karakterlerinden biri olan The Flash'in bildiğiniz gibi uzun zamandır bir filmi yapılmaya çalışılıyor. Ancak sürekli filmin senaristi ve yönetmeni değiştiği için bir türlü yapımına başlanamayan filmin çekimleri geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Şimdi de çekimlerden görseller paylaşıldı.

Paylaşılan görsellere baktığımızda Ezra Miller'ın canlandırdığı The Flash karakterinin kostümsüz halini, yani Barry Alen'ı; Michael Keaton'ı yani Batman'i ve Supergirl'ü görebiliyoruz. Bruce Wayne olarak gördüğümüz Michael Keaton'ın filme nasıl ekleneceği ya da kostümü giyip giymeyeceği çok merak ediliyor. Michael Keaton'ın yaşlandığı da dikkatlerden kaçmıyor.

The Flash filmi DC'nin sinema evreni için önemli bir rolde. Filmde iki farklı Batman'in bulunacağı açıklandı ve paralel evren konusu filmde işlenecek. Bu yüzden DC evreninin geleceği için başlangıç taşı olduğunu söyleyebiliriz. 

Filmin şimdilik oyuncu kadrosu şu şekilde Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Ron Livingston, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Sasha Calle ve Saoirse-Monica Jackson. The Flash filmi 4 Kasım 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor. Görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

The Flash Setinden Görüntüler

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14180 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, the flash ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim