Anlık Bildirim

Tile firması satılıyor

Apple AirTags gibi benzer teknolojilerin aslında çıkış noktası olarak gösterilen Tile firması satılıyor. ABD’li Life360 platformu böylece ekosistemini önemli ölçüde genişletiyor.

Tile Tam Boyutta Gör

Uzun süredir Bluetooth tabanlı kayıp eşya bulma cihazları geliştiren Tile firması, Apple’ın AirTag aksesuarını duyurması ile birlikte biraz daha ön plana çıkmıştı. Bu hafta sürpriz bir satış haberi geldi. 

Tile firması satılıyor

Kaybetme ihtimaliniz olan eşyalara Bluetooth tabanlı cihazlar tutturma projesi Kickstarter üzerinde büyük ilgi gören Tile firmasının macerası da başlamış oldu. Bugüne kadar konum tabanlı takip aksesuarı dendiğinde akla ilk Tile gelmekteydi. 

Yakın dönemde Apple ve Samsung gibi devler de bu yarışa katılmıştı. Pazarda rekabetin artacağını iyi gören Life360 firması sürpriz bir hamle yaparak Tile şirketini satın aldı. Toplamda 205 milyon dolarlık bir pazarlık söz konusu. 

Life360 hali hazırda çocuk takibi gibi benzer hizmetler sunuyordu. Satın alım ile birlikte Life360 toplamda 27 bin satış noktasına erişim sağlamış oldu. Ayrıca Tile aksesuarını temel alan yaklaşık 1 milyon üçüncü taraf cihaz da Life360 servislerine katılmış oldu. Böylece Life360 ücretli abone sayısı da 1.6 milyona yükseldi. Yine Life360 uygulamasının 33 milyon kullanıcısı Tile Kayıp Ağı’na da erişebilecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim