Anlık Bildirim

Türkiye’deki Formula 1 yayıncısı beIN SPORTS oldu

Formula 1 son birkaç yıldır S Sport tarafından Türkiye’de yayınlanıyor olsa da yayıncı platformun değişeceği gündemdeydi. Şimdi ise Türkiye’de F1’i beIN SPORTS’un yayınlayacağı açıklandı.
Türkiye’deki Formula 1 yayıncısı beIN SPORTS oldu Tam Boyutta Gör
Saran Medya, uzun süredir Formula 1 yayın haklarını elinde bulunduruyordu ve yarışlar da S Sport tarafından canlı yayınlanıyordu. Hatta ve hatta antrenman seansları dahi S Sport Plus platformundan canlı olarak Türk izleyicilerle buluşturuluyordu. Ancak Saran Medya'nın F1'le olan anlaşması sona erdi ve görünüşe göre yeni yayıncı beIN SPORTS olacak.

Türkiye’de Formula 1’i beIN SPORTS yayınlayacak

Bugün, geçtiğimiz saatlerde beIN sunucusu Burak Ölmez tarafından canlı yayında yapılan açıklamada beIN SPORTS’un 2024 Formula 1 sezonunun yayıncısı olduğu belirtildi. Burak Ölmez şu ifadeleri kullandı: “Malum Formula 1 artık önümüzdeki sezondan itibariyle beIN SPORTS ekranlarında olacak.” Ancak resmi açıklamanın gelmediğini ve yayınlara dair detayların henüz belli olmadığını da belirtelim.

Gün Ortası programının sunucusu Burak Ölmez’in programın kapanış bölümünde Formula 1'in önümüzdeki sezon beIN Sports'ta yayınlanacağını doğrulamış olması bir süredir ortalıkta dolaşan söylentileri de doğruluyor. Bununla birlikte aslında izleyiciler için en büyük belirsizlik ise devam ediyor: F1 yayınlarını kim sunacak?

Bilindiği üzere Türkiye’de F1 yarışları çok uzunca bir süredir Serhan Acar tarafından sunuluyor ve bu durum izleyiciler tarafından benimsenmiş durumda. Serhan Acar’ın beIN Sports'a geçip geçmeyeceği ise an itibariyle belirsiz durumda. Söylentilere göre ise bu geçişin yaşanma ihtimali düşük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7389 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bein sports, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim