Anlık Bildirim

Valve'ın bir sonraki oyunu Deadlock ortaya çıktı: İşte detaylar

Valve'ın bir sonraki oyunu Deadlock sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler ve bilgilere göre Valve'ın üçüncü şahıs kahraman tabanlı bir nişancı oyunu benzer siz bir yapıyı oyunculara sunacak.
Valve'in yeni oyunu Deadlock Tam Boyutta Gör
Valve projeleri hakkında haber yapmasıyla tanınan bir sızıntı kaynağı, kısa bir süre önce şirketin yakında çıkacağı söylenen bir çevrimiçi oyunun ekran görüntülerini paylaştı. Deadlock adı verilen rekabetçi nişancı oyununun Overwatch, Valorant ve Valve'ın kendi DOTA 2'si gibi köklü oyunların bir karışımı olacağı söyleniyor.

Valve'in yeni oyunu Deadlock olacak

Valve Deadlock Tam Boyutta Gör
Valve hakkında paylaştığı bilgilerle tanınan Gabe Follower, Deadlock'u oyuncuların eşya ve yetenek kullanmasına olanak tanıyan hızlı tempolu, kahraman tabanlı bir PvP nişancı oyunu olarak tanımlıyor. Oyunun IceFrog tarafından 2018’den beri geliştirildiği söyleniyor.
Valve'ın bir sonraki oyunu Deadlock ortaya çıktı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Sızdırılan ekran görüntülerinde iki karakterin yer aldığı görülüyor. Grey Talon adı verilen karakterlerden biri uzun menzilli saldırılar için yay kullanıyor. Diğer karakter ise saldırı ve savunma rollerinin bir karışımını üstleniyor. Bununla birlikte Deadlock maçları dört kulvarlı büyük bir haritada gerçekleşiyor. Altıya karşı altı şeklinde bir oynanışı temel alan Deadlock’ta League of Legends'ın hex geçitleri gibi oyuncuları koridora daha hızlı götürebilecek transit hatları da gösteriliyor. Ancak daha çok BioShock: Infinite'in Sky-Hook sistemine benziyorlar.
Valve'ın bir sonraki oyunu Deadlock ortaya çıktı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Deadlock’un Overwatch, Valorant, Smite, Orcs Must Die ve Valve'in Dota 2 ve Team Fortress 2 oyunlarının bir kombinasyonu olduğunun altı çiziliyor. Ancak oyunun başlıca rakipleri Overwatch ve Valorant olacak. Deadlock'u farklı kılabilecek unsur ise Valve'ın oyun içi arayüz ve Steam Atölyesi aracılığıyla özel oyun modlarına ve diğer kullanıcı tarafından oluşturulan içeriklere verdiği destek olacak. Oyunun kurgusu ise steampunk ve fantezi unsurlarını bir araya getiriyor.

 

Valve'ın bir sonraki oyunu Deadlock ortaya çıktı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Counter-Strike 2 ve Half-Life Alyx dışında Valve, yıllardır piyasaya yeni ve kapsamlı bir oyun sürmedi. Belirtilenlere göre Deadlock şu anda kapalı alfa seviyesinde bulunuyor ve oyunu yüzlerce kişi oynuyor. Şimdilik Valve, Deadlock’u resmi olarak doğrulamadı. Aynı zamanda oyunun çıkış tarihi veya tanıtım tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor. Beklentiler ise önümüzdeki birkaç ay içerisine resmi duyurunun yapılacağı yönünde.
Kaynakça https://www.theverge.com/2024/5/17/24159222/valve-new-game-deadlock-multiplayer-hero-shooter https://www.engadget.com/valves-next-game-appears-to-be-deadlock-a-moba-hero-shooter-185418880.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 2 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
9008 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Valve Deadlock, Valve ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim