Anlık Bildirim

Google kripto para reklamlarına kısmen izin veriyor

Reklamcılık sektöründe kripto para dünyasına olan katı tutum yumuşuyor. Facebook’un ardından Google da sadece onaylı kripto para borsalarının reklam yayınlamasına izin veriyor.

Yaşanan büyük dolandırıcılık ve scam olayları sonrasında Google, bütün kripto para reklamlarını yasaklamıştı. Şimdi ise kısmen de olsa kripto para reklamlarına izin veriyor.

Kısmi izin

Kripto paralara olan ilginin yüksek olması nedeniyle Google’ın geri adım attığı ifade ediliyor. Gelen bilgilere göre sadece devletten onay almış kripto para borsalarının reklam vermesine izin verilecek. Reklamlar ilk etapta ABD ve Japonya’da başlayacak.

Google bunun haricinde para ön satış projeleri, kripto para cüzdanları ve ticaret danışmanları ile ilgili reklamlara izin vermiyor. Gelecek dönemde de bu konuda bir yumuşama yaşanmayacak.

Facebook da geçmiş dönemde tamamen kripto para reklamlarını yasaklamış ancak daha sonra borsalara bir form doldurma karşılığında kısmen izin vermişti. Reklamcılık dünyasında özellikle kurallara uyan borsalara karşı bir yumuşama olduğu gözlemleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim