Anlık Bildirim

PTT'nin küresel e-ticaret sitesi kullanıma sunuldu: ptttrade.com

PTT tarafından alıcı ve satıcı firmaların uluslararası ticaret yapmalarını sağlayan e-ticaret sitesi ptttrade.com kullanıma açıldı. PTT Trade nedir? İşte detaylar:
PTT, ilk girişimlerini geçtiğimiz yıl başlattığı ulusal e-ticaret sitesini sonunda yayına aldı. Firmalar, Ptttrade.com üzerinden uluslararası ticaret yapabilecek. E-ticaret yoluyla ihracat yapılacak, ülkemizin cari açığına olumlu etki edecek.

PTT Trade nedir?

Pttrade.com sayesinde ülkemizdeki ürünler, yabancı müşterilere ulaşacak. PTT Trade, 13 dil seçeneği ile dünyanın farklı kıtalarındaki kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor. Dış ticaret yapmayı isteyen yerli satıcıların hazır platform üzerinden ihracat yapabilmesini sağlıyor. Siteyi kullanan firmalar ülkeye özel yasal yükümlülükler, yerel reklam çalışmaları ve lojistik sorunları ile uğraşmadan yurt dışına ürün satabilecek.
Bugün kullanıma açılan sitedeki tasarımsal hatalar ve bazı butonların çalışmaması gibi sorunlar göze çarpıyor. Ürünlerin özellik bilgilerinin de boş olduğunu görmekteyiz.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan PTT Trade ile ilgili olarak "Bu platform öncelikle ülkemizde üretilen ürün ve hizmetlerin tüm dünyaya pazarlanması ve satışını çok daha etkin hale getirecektir. Elbette oluşturacağı yeni pazarlarla ülkemizin bu alandaki en kapsamlı ve en geniş platformu olmayı hedefliyoruz." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7507 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, e-ticaret ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim