Anlık Bildirim

YouTube, yüz bulanıklaştırma teknolojisini tanıttı


 İlk elden rapor etme konusundaki liderliğini korumak adına önemli bir adım atan YouTube, videolar için yüz bulanıklaştırma teknolojisini tanıttı.

Gelişmiş özellikler kısmından ulaşılabilecek olan bu yeni özellik, tek tıklama ile aktif hale getirilebilecek. Bu teknoloji sayesinde seçilen yüzler tüm video süresince tespit edilecek ve bulanık bir hal alacak. Tüm hassasiyet taşıyan videolarda kullanılabilecek olan özelliğin hassasiyet kapsamı da oldukça geniş tutulmuş durumda. İnsan hakları gösterisinde yada bir çocuğun doğum gününe ait videolarda bu kapsamda değerlendirilecek. Ancak, bulanıklaştırma işlemini manuel olarak gerçekleştirmek için şu an bir araç mevcut değil. Eğer bulanıklaştırmayı otomatik olarak gerçekleştiren araçta bir hata oluşursa, kullanıcıya hatayı gidermek için videoyu özel kategorisine ekleme ya da kaldırma seçenekleri kalıyor.

Bu özellik sayesinde insanların daha çok kişisel içerik paylaşılması ve söylenmeyenlerin söylenmesini beklendiğini ifade eden YouTube, yaptığı açıklamada bu özelliği daha başka özelliklerinde takip edeceğini belirtti.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5401 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim