Anlık Bildirim

Windows 10'a ücretsiz geçiş için son şans

Yazılım devi Microsoft, herkesin faydalanabildiği Windows 10'a ücretsiz yükseltme teklifini 31 Aralık 2017'de sonlandıracak. Ücretsiz olarak Windows 10'a geçiş için yapmanız gerekenler haberimizde.
Microsoft, Windows 10'u piyasaya sürdüğü Temmuz 2015'te ilk 12 ay içinde yükseltme yapıldığı sürece yeni işletim sistemini Windows 7 veya Windows 8.1 kullanan herkese ücretsiz olarak sundu.
Ücretsiz yükseltme teklifi Temmuz 2016'da sona erse de Microsoft, Windows 7 veya 8.1'de erişilebilirlik özelliklerini kullanan herkese ekstra ücret ödemeden Windows 10'a yükseltme şansı sunmaya devam etti. Yani bu sayede yardımcı teknolojileri kullanan müşteriler Windows 10'a hiçbir ücret ödemeden yükseltme yapabiliyordu.

Ücretsiz yükseltme için son tarih: 31 Aralık 2017

İşin ilginci, ücretsiz yükseltme seçeneği sadece yardımcı teknolojileri kullananlara sunulan bir olanak gibi görünse de hiçbir doğrulama gerektirmediği için pek çok Windows 7 ve 8.1 kullanıcısı bu yolla işletim sitemini sessizce Windows 10'a ücretsiz olarak yükseltebilme şansına sahipti.
Ancak Microsoft bu açığı kapatmaya karar vermiş durumda ve bu fırsat 31 Aralık 2017'de sona erecek. Yani diğer bir deyişle 1 Ocak 2018 itibariyle artık hiç kimse ücretsiz Windows 10 yükseltme olanağından faydalanamayacak. Hala Windows 10'a yükseltmediğiniz bir bilgisayarınız varsa elinizi çabuk tutmanızda fayda var.
Yükseltme yapabilmek için buraya tıklayarak ekrana getireceğiniz web sayfasında yer alan "Hemen Yükseltin" butonuna tıklayarak kurulum dosyasını indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15434 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, ücretsiz yükseltme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim