Anlık Bildirim

Bu termometre EKG de ölçüyor

Withings BeamO adıyla geliştirilen devrimsel temassız termometre cihazı, dijital bir stetoskop ve EKG sensörleriyle boyundan büyük işlere imza atabiliyor.       
Withings BeamO Tam Boyutta Gör
Günümüzde akıllı saatler pek çok sağlık değerini ölçerek genel anlamda ek bir medikal ekipmana ihtiyaç bırakmıyor ancak halen spesifik ölçüm cihazları büyük bir ihtiyaç. Withings bu konuda akıllı saatlere ihtiyaç bırakmamayı amaçlıyor.

Withings BeamO ölçüm cihazı

Withings BeamO adıyla geliştirilen cihaz tümleşik bir ölçüm aleti. Asıl görevi temassız ateş ölçmek olan cihaz kandaki oksijen tespiti, EKG ve dijital stetoskop özelliklerini de bir araya getiriyor. Oldukça minik olan cihaz kullanıcının birkaç hareketi ile ölçüm yapabiliyor.

Örneğin deriye yaklaştırdığınızda ateşinizi, kenar kısma dokunduğunuzda EKG değerlerinizi ve göğsünüze dayadığınızda ise kalp atışlarınızı ölçebiliyor. Cihaz üzerinde LED ekran ve kontrol çubuğu yer alırken Health Mate uygulaması üzerinden de değerleri okumak mümkün. Elbette bu değerlere kesin olarak güvenmeyip bir uzman desteği almanız tavsiye ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim