Anlık Bildirim

Xbox Game Pass oyunlarını telefondan oynayabilirsiniz

Boosteroid platformu, hem PC hem de taşınabilir cihazlarda Xbox Game Pass oyunlarınızı ücreti karşılığında bulut üzerinden oynama imkânı sunmaya başladı.        
Xbox Game Pass Tam Boyutta Gör
Microsoft, Game Pass abonelik hizmetinde yer alan oyunların bulut üzerinden oynanması için çalışmalarına devam ediyor. Belirli bölgelerde kendi hizmetini sunan Microsoft ayrıca GeForce NOW hizmetine de entegre oldu.

Boosteroid nedir?

Son yapılan açıklamaya göre Boosteroid platformunda da Xbox Game Pass oyunlarını bulut üzerinden oynamak mümkün olacak. Boosteroid hem PC hem de taşınabilir cihazlarda bulut oyunculuğu sunmayı hedefliyor.

Boosteroid üzerinde normalde Epic Games ve Steam kütüphanenizi oynayabiliyordunuz. Aynı GeForce Now gibi bu oyunları satın almış olmanız gerekiyor. Yine belirli oyunlar destekleniyor ve kütüphane sürekli genişliyor.

Kütüphanede Xbox filtresini kullanarak hangi oyunların desteklendiğini görebilirsiniz. Bununla birlikte tahmin edebileceğiniz gibi oyunları oynamak aylık 10$ abonelik bedeli istiyor. Şu an için Türkiye’de Game Pass oyunları geçerli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim