Anlık Bildirim

Xbox Series X için resmi konsol kaplamaları duyuruldu

Microsoft, Xbox Series X için resmi konsol kaplamalarını duyurdu. Cırt cırtlı bağlantı sistemine sahip aksesuarlar kullanıcıların konsolun görünümünü özelleştirmesini sağlıyor.

Xbox Series X için resmi konsol kaplamaları duyuruldu Tam Boyutta Gör

Microsoft, Xbox Series X için tasarlanan resmi konsol kaplamalarını duyurdu. Şimdilik üç çeşidi olan aksesuar, konsolun üst kısmındaki soğutma fanını ve havalandırma deliklerini kapatmayacak şekilde tasarlandı. Kullanıcıların konsolun görünümünü özelleştirmesine olanak tanıyor.

Xbox Series X için resmi konsol kaplamaları duyuruldu Tam Boyutta Gör

Dayanıklı kumaştan yapılmış tek parça kaplamayı konsolun etrafına sarıyorsunuz. Cırt cırtlı mekanizmayla sabitlenen ürünün iç kısmında kaplamayı yerinde tutan silikon katman mevcut. Başta da belirttiğimiz gibi herhangi bir havalandırma deliğini engellemediği için performansı etkilemiyor.

Xbox Series X için resmi konsol kaplamaları duyuruldu Tam Boyutta Gör

Fiyatları da açıklandı

Konsol kaplamaları 18 Ekim'de piyasaya sürülecek. Söz konusu tarihte Starfield temalı aksesuar 49.99 dolar fiyatla satışa sunulacak. Kamuflaj tarzı Arctic Camo ve Mineral Camo kaplamaları ise 10 Kasım'da 44.99 dolar fiyatla çıkış yapacak. Tüm versiyonlar Microsoft Store'da ön siparişe açılmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim