Anlık Bildirim

Kripto para madenciliği için özel olarak üretilen XFX'e ait Navi 21 ekran kartı, Vietnam'da görüntülendi

Vietnam'dan yeni sızdırılan fotoğraflar, üreticinin son yıllarda tüm dünyayı meşgul eden kripto madenciliği için profesyonel bir seriyi yakında piyasaya süreceğini doğruluyor.

XFX, madenciler için profesyonel çözüm sunuyor Tam Boyutta Gör

Soğutucunun sade siyah tasarımı, Apple Mac Pro için yakın zamanda piyasaya sürülen AMD Radeon PRO serisine uyuyor gibi görünüyor. Radeon PRO serisinden farklı olarak bu modelde herhangi bir ekran çıkışı için konektör bulunmuyor, bu da alternatif olarak kripto madenciliği kartı olarak bilinen saf bir hesaplama hızlandırıcı olduğunu gösteriyor. İlginç bir şekilde kart, HPC kurulumlarına özel olarak üretilen, kartın başından sonuna kadar hava geçişine izin veren pasif soğutma çözümüyle geliyor.

Arka taraftaki kapasitörlerin yerleşimi, bu kartın Navi 21 çipine sahip olduğunu kanıtlar nitelikte. Çipin boyutu Navi 10 veya Navi 22 ile aynı fakat kartın arkasında bulunan kapasitör düzeni kesinlikle daha önceki Navi serisi çipler ile eşleşmiyor.

XFX, madenciler için profesyonel çözüm sunuyor Tam Boyutta Gör

Oyunculara kötü haber

Güç konektörleri, iş istasyonu modelleri için tipik bir yapılandırma olan arka tarafa uygun şekilde yerleştirilmiş. Oyuncular adına konuşmak gerekirse ne yazık ki bu modelde sanal bir makine ortamında oynamayı planlamadığınız sürece, işinize yarayacak bir ekran çıkış konnektörü bulunmuyor.

XFX, madenciler için profesyonel çözüm sunuyor Tam Boyutta Gör

Mart ayında, Linux çekirdeği güncellemelerinden AMD'nin Navi10/12 tabanlı madencilik kartları üzerinde çalışıyor olabileceğine dair sızıntılar vardı. Ancak, bu sızıntıdan bu yana hiçbir fotoğraf veya daha fazla bilgi ortaya çıkmadı. Kart hakında herhangi bir çıkış tarihi, fiyat ve teknik bilgi henüz mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim