Anlık Bildirim

Xiaomi 12 Ultra, Leica kameralı ilk Xiaomi telefon olabilir

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin kamera konusunda Leica ile ortaklık kurduğuna yönelik bilgiler var. İki şirket arasındaki iş birliği ilk olarak Xiaomi 12 Ultra modelinde karşımıza çıkabilir.

Xiaomi 12 Ultra, Leica kameralı ilk Xiaomi telefon olabilir Tam Boyutta Gör

Xiaomi yakında yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Lansman için geri sayım başlarken, Xiaomi 12 serisi hakkında yeni ayrıntılar internete sızmaya devam ediyor. Bu kez kamera konusunda bazı önemli bilgiler ortaya çıktı.

Bildiğiniz üzere Leica daha önce Huawei ile ortaklık kurmuştu ancak iki şirket arasındaki iş birliği Huawei P50 serisinin piyasaya sürülmesiyle sona erdi. Bunun ardından Leica'nın yeni ortak arayışına girdiği bildirildi. Muhtemel adaylar arasında Honor, Xiaomi ve Sharp'ın da adı geçiyordu.

Xiaomi 12 Ultra, Leica kameralı ilk Xiaomi telefon olabilir Tam Boyutta Gör

Xiaomi 12 Ultra için Leica kamera iddiası

Digital Chat Station takma adıyla tanıdığımız Çinli duyumcu, kamera ünitesinde Leica yazısı bulunan bir Xiaomi telefon görüntüsü yayınladı. Gönderide "yakında" ifadesinin kullanılması dikkat çekiyor. Haliyle söz konusu paylaşım Xiaomi 12 Ultra'nın Leica imzalı kamerayla donatılacağı şeklinde yorumlandı.

Digital Chat Station daha önce Xiaomi 12'nin üç adet 50 megapiksel kamera içereceğini söylemişti. Xiaomi ve Leica arasındaki iş birliği henüz doğrulanmadı. Ancak yakında markalardan birinin bu ortaklığı açıklaması bekleniyor. Çinli şirket yeni amiral gemisi serisini önümüzdeki aylarda piyasaya sürecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9865 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, kamera ve
2 etiket daha Leica Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim