Anlık Bildirim

Xiaomi'nin katlanabilir telefonu PC modunda görüntülendi: Neredeyse Windows gibi

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin, katlanabilir akıllı telefon mdoeli Mi Mix Fold'a özel olarak geliştirilen arayüz, kullanıcılara adeta Windows deneyimi yaşatıyor.

Xiaomi'nin katlanabilir telefonu PC modunda görüntülendi: Neredeyse Windows gibi Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Mi Mix Fold katlanabilir akıllı telefon için MIUI 12.0.10 arayüzünün güncellenmiş bir sürümünü yayınladı. Güncelleme ile birlikte bu cihaz, tam teşekküllü bir masaüstü arayüzü ile çalışmaya başladı.

Akıllı telefonda PC rahatlığı

Mi Mix Fold, piyasadaki en büyük katlanabilir akıllı telefonlardan biri olma özelliğine sahip. Tamamen açıldığında, 2480 x 1860 piksel çözünürlükte 8,01 inçlik bir ekran sunuyor. Masaüstü modunda, Mi Mix Fold, seçilen uygulamaların ve ayarların hızlı başlatılmasıyla birlikte Windows Başlat menüsünün bir benzerini barındırıyor.

En sık kullanılan uygulamaların simgeleri görev çubuğunda sabitlenmi. Burada bir arama düğmesi, pil seviyesi, tarih, saat ve daha fazlası hakkında bilgiler (yine Windows'ta olduğu gibi) mevcut. Birden fazla uygulamayı ayrı pencerelerde çalıştırmak, boyutlarını ölçeklendirmek ve ekranda serbestçe hareket etmek de mümkün. Ayrıca paralel pencere işlevi, her biri ekranın yarısına ayrılmış olan iki uygulamayı aynı anda başlatmanıza olanak tanıyor. Ek olarak, güncelleme akıllı telefona 3D Surround Ses desteği eklemiş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim