Anlık Bildirim

Xiaomi uyardı: Arabanın donanımıyla oynamayın, yarışa sokmayın

Xiaomi SU7 sahip olduğu sayısız bileşen ile adeta küçük bir süper bilgisayar gibi çalışıyor. Haliyle donanım modifikasyonları yaparak yarışlara sokmak da mümkün oluyor.
Xiaomi SU7
27 dakikada 50 bin adet satarak kırılması zor bir rekora imza atan Xiaomi’nin elektrikli aracı SU7, firmanın pazar değerini de 4 milyar dolar arttırdı. Xiaomi bir soru-cevap seansında ilginç uyarılarda bulundu.

Xiaomi aracının ayarlarıyla oynamayın!

Araçlar elektrikli ve akıllı hale geldikçe gelişmiş bir bilgisayar şekline bürünüyor. Bu da araç donanımlarının modifiye edilebileceği veya orijinal ayarlarının değiştirilebileceği anlamına geliyor. Xiaomi durumun farkında.

Araç sahiplerine veya sahip olmak isteyenlere hitap eden Xiaomi, izinsiz donanım modifikasyonlarının güvenlik riski oluşturacağını belirtti. Sadece orijinal donanımın test edildiğini söyleyen Xiaomi, bunun dışına çıkıldığında sorun yaşanabileceği konusunda uyardı.

Diğer taraftan aracı ile yarış yapmak isteyenlere de bir uyarı yapıldı. Yarış gibi ekstrem sürüş senaryolarının araç bileşenlerine stres uygulayacağını belirten Xiaomi, teknik bakım ve uzmanlık gerektirecek sonuçların doğabileceğini dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim