Anlık Bildirim

YouTube Music, artık şarkıları son oynatma listenize otomatik olarak ekleyecek

Ortaya çıkan yeni bir rapora göre popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, artık çalma listesine ekleyeceğiniz şarkıları son kullanılan çalma listesine otomatik olarak ekleyecek. İşte detaylar:
YouTube Music, şarkıları son oynatma listenize ekleyecek Tam Boyutta Gör
Müzik dinleme uygulaması YouTube Music, rakiplerini geride bırakmak ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse şirket, şimdilerde uygulamanın oynatma listeleri hakkında yeni bir özelliği test ediyor.

Dilediğiniz şarkıyı, seçtiğiniz son oynatma listesine otomatik olarak eklenecek

YouTube Music, şarkıları son oynatma listenize ekleyecek Tam Boyutta Gör
Uygulamanın Android ve iOS sürümlerinde ortaya çıkan bu yeni özellik sayesinde, bir şarkıyı oynatma listenize kaydettiğinizde diğer şarkıları da otomatik olarak bu listeye ekleyecek. Bu özelliği kontrol etmek için ise Ayarlar > Genel sekmesinde bulunan en son kullanılan oynatma listesini hatırla seçeneğini aktif veya pasif şeklinde seçebilirsiniz.
YouTube Music, şarkıları son oynatma listenize ekleyecek Tam Boyutta Gör
Şarkıları oynatma listesine eklerken uğraşmak istemiyorsanız bu özellik ile önceki müziği kaydettiğiniz listeye şarkıyı otomatik olarak kaydedebilir ve zamandan tasarruf etmenizi de sağlayabilir. Son olarak henüz test aşamasında olan bu özelliğin yakında kullanıma sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim