Anlık Bildirim

Netflix, Punisher dizisi için hazırlıklara başladı

Daredevil'ın ikinci sezonunda önemli bir rol oynayacak olan Punisher, kendi dizisine kavuşuyor. Netflix'in Punisher dizisi için hazırlıklara şimdiden başladığı ortaya çıktı.
 
Netflix, Punisher dizisi için hazırlıklara başladı
Marvel ile imzaladığı dev anlaşma kapsamında, sevilen çizgi roman serilerini diziye uyarlayan Netflix, ilk başta açıkladığı 5 diziye bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bugüne kadar Daredevil ve Jessica Jones'un ilk sezonlarını yayınlayan, Luke Cage ve Iron Fist'in ise yapımına başlayan Netflix, şimdi de Punisher dizisi için hazırlıklara başladı.
Marvel çizgi romanlarının en popüler anti-kahramanı olan Punisher, ya da diğer adıyla Frank Castle, ilk olarak Daredevil'in ikinci sezonunda karşımıza çıkacak. The Walking Dead dizisinden tanıdığımız Jon Bernthal tarafından canlandırılacak olan Punisher, dizinin yeni kötü adamı olarak karşımıza çıkacak.
Frank Castle'ın Daredevil'in ikinci sezonunda yer alacağı duyurulduğu günden beri olası bir Punisher dizisi gündemdeydi, ancak Netflix'in Punisher dizisine onay vermeden önce karakterin nasıl karşılanacağı görmek isteyeceği tahmin ediliyordu. Netflix cephesinden gelen yeni haberler ise, Punisher dizisi için hazırlıkların şimdiden başladığını gösteriyor.
 
Netflix, Punisher dizisi için hazırlıklara başladı
Deadline'ın haberine göre, Jon Bernthal'ın performansından oldukça etkilenen Netflix yönetimi, Punisher dizisine onay vermek için Daredevil'in yayınlanmasını beklememeye karar verdi. Netflix cephesinden ise henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil.
Eski bir asker olan Frank Castle, iki düşman çete arasındaki çatışma sırasında karısı ve çocuklarının öldürülmesinden sonra suça karşı tek başına savaş açar. Suçluları öldürmekten çekinmeyen Castle, bu yönüyle Marvel'in diğer kahramanlarına pek benzemiyor. Üstelik bu tercihi nedeniyle zaman zaman kendisini diğer kahramanlarla karşı karşıya da bulabiliyor. Punisher daha önce iki defa sinemaya uyarlanmış, fakat ikisinde de pek başarılı olamamıştı.
Daredevil'ın 18 Mart'ta yayınlanacak ikinci sezonunun ilk fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5708 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, punisher ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim