Anlık Bildirim

ZTE sessiz sedasız Axon 11'in 4G versiyonunu duyurdu

Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE, Axon 11 ailesini genişletmeye devam ediyor. Şirket şimdi de Axon 11'in 5G bağlantısı sunmayan farklı bir versiyonunu çıkardı.

ZTE sessiz sedasız Axon 11'in 4G versiyonunu duyurdu Tam Boyutta Gör

ZTE, Mart ayında Snapdragon 765G yonga seti ile güçlendirilmiş Axon 11 5G akıllı telefonunu tanıtmıştı. Çinli şirket kısa süre önce de MediaTek Dimensity 800 işlemciye sahip Axon 11 SE 5G modelini duyurdu.

Axon 11 ailesini genişletmeye devam eden ZTE son olarak cihazın 5G desteği olmayan farklı bir versiyonunu çıkardı. Şirketin resmi web sitesinde sessiz sedasız şekilde listelenen Axon 11 4G daha uygun fiyatla satılacak.

ZTE sessiz sedasız Axon 11'in 4G versiyonunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Helio P70 işlemci ve 6.47 inç ekran

Akıllı telefonda MediaTek Helio P70 yonga seti kullanılmış. Bununla birlikte ön panelinin yüzde 92'sini kaplayan 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6.47 inç boyutunda ekran taşıdığını belirtelim.

ZTE sessiz sedasız Axon 11'in 4G versiyonunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Cihazın arka panelinde 48, 8, 2 ve 2 megapiksel sensörlerden oluşan dörtlü kamera sistemi var. Ön tarafında ise 20 megapiksellik selfie kamerası görev yapıyor. 4.000 mAh kapasiteli pilden beslenen akıllı telefonun diğer özellikleri ve fiyatı henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim