Anlık Bildirim

Zuckerberg açıkladı: WhatsApp nasıl para kazanacak?

Facebook, WhatsApp'ta reklam yayınlanma planını şimdilik rafa kaldırmış gibi görünüyor. Mark Zuckerberg, popüler mesajlaşma uygulamasından nasıl para kazanmayı planladıklarını açıkladı.

Zuckerberg açıkladı: WhatsApp nasıl para kazanacak? Tam Boyutta Gör

Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, yatırımcılar ile bir araya geldiği son konferans görüşmesinde, popüler mesajlaşma uyguması WhatsApp ve Facebook Messenger'ın gelişim planları hakkında bazı değerlendirmelerde bulundu.

Özellikle de bu projelerden para kazanma konusu masaya yatırıldı. Bildiğiniz üzere Facebook, WhatsApp'ta reklam yayınlama planını şimdilik rafa kaldırdı. Ancak para kazanmanın tek yolu da bu değil elbette.

Zuckerberg açıkladı: WhatsApp nasıl para kazanacak? Tam Boyutta Gör

WhatsApp Pay'den beklenti büyük

Bunun için çeşitli ticari ve kurumsal hizmetler devreye sokulabilir. Zuckerberg, WhatsApp Pay ödeme sisteminin Hindistan dışındaki gelişimine büyük önem verdiklerini belirtti.

Ekip olarak WhatsApp üzerinden para transferinin fotoğraf göndermek kadar kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak için çalıştıklarını ifade etti.

Zuckerberg açıkladı: WhatsApp nasıl para kazanacak? Tam Boyutta Gör

Farklı gelir planları var

Deneyimli yönetici aynı zamanda şirketin "çok farklı yaklaşımlar" düşündüğünü belirtti. Bunların arasında kullanıcılara doğrudan mesajlaşma uygulaması aracılığıyla mal alım-satım işlevinin sunulması var.

Bir diğer gelir modeli olarak da, kullanıcıların WhatsApp aracılığıyla markalardan alışveriş yapabilmeleri için çeşitli şirketlerin ürünlerini içeren "vitrinler" oluşturulması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13520 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, para kazanma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim