Anlık Bildirim

WhatsApp Kanallar için kategoriler geliyor

Meta, WhatsApp Kanallar için kategorileri test ediyor. Popüler mesajlaşma uygulamasında yeni kanalları bulmak artık daha kolay olacak.                           
whatsapp kanallar kategoriler Tam Boyutta Gör
WhatsApp Kanallar, kullanıcıların kişi ve kuruluşlardan önemli güncellemeleri almasını sağlayan güzel bir özellik. Ancak, kanallar kategorize edilmediğinden ilgi alanına göre kişi, marka ya da işletmelere ulaşmak biraz zor. Neyse ki bu sorun çözülüyor. WhatsApp, artık kanalları kategorilerine ayıracak.

WhatsApp’a gelecek yeni özellikleri önceden bildiren WABetaInfo’ya göre, WhatsApp Kanalları yedi kategoriye ayrılacak. Bunlar; iş, eğlence, yaşam stili, haber ve bilgi, organizasyonlar, insanlar ve spor. Yeni özellik, kullanıcının belirli türdeki kanalları keşfetmesine olanak tanıyacak. Örneğin; sporu seviyorsa o kategoriyi seçtiğinde WhatsApp sporla ilgili güncellemeleri sunan tüm kanalları listeleyecek.

DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp İndirim Kanalı

WhatsApp Kanallar için kategoriler özelliği şu anda Android için WhatsApp en son beta sürümünde (v2.24.10.17) mevcut. Kategorilerin uygulamanın kararlı sürümüne ne zaman geleceği yani herkese ne zaman açılacağına dair bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim