Anlık Bildirim

Threads, özelleştirilebilir yeni arayüzünü test ediyor

Meta'nın Twitter benzeri uygulaması Threads, webde birden fazla sütun veya sayfa akışını yan yana gösteren yeni, daha ilgi çekici bir görünüm kazanıyor. Yeni düzen şu anda test ediliyor.
threads web tweetdeck benzeri yeni arayüz Tam Boyutta Gör
Threads, Twitter'da bulunan TweetDeck özelliğine benzer şekilde, özelleştirilmiş sütunları sabitleme seçeneğini içeren yeni web görünümü üzerinde çalışıyor. Mark Zuckerberg, şu anda test edildiğini söylediği yeni web arayüzünün bir görselini paylaştı.

TweetDeck benzeri akış test ediliyor

Ekran görüntüsünde "Sizin için" akışıyla birlikte kişinin ilgi alanlarına dayalı sütunlar gösteriliyor. Favori aramalar, konular/anahtar kelimeler, hesaplar, kayıtlı gönderiler ve bildirimler sabitlenebiliyor ve sütunlardaki gönderiler otomatik yenileme seçeneğiyle sürekli yenileniyor. Test kullanıcılarının bildirimlerine göre ana sayfaya 100’e yakın akış sabitlenebiliyor.

Threads’in test yeni arayüzü X’in ücretli olan X Pro (eski adıylaTweetDeck) ile oldukça benzeşiyor. X Pro aylık 150 TL tutarında bir abonelik gerekiyor. Threads ise ücretsiz olacak ve çoğu işlevi sunacak.

Çok sütunlu görünüm şu anda az sayıda kullanıcıyla test ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim