Anlık Bildirim

Assassin’s Creed Shadows duyuruldu: İlk fragman bu hafta yayınlanacak

Japonya’da geçecek olan Assassin’s Creed oyununun ismi sonunda belli oldu. Merakla beklenen Assassin’s Creed Shadows’un ilk fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak.
Assassin's Creed Codename Red Tam Boyutta Gör
Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan Assassin’s Creed, geçtiğimiz yıllarda Floransa, Roma, İstanbul, Mısır, Antik Yunan gibi birçok farklı tarihi önem barındıran bölgeleri ziyaret etti. Farklı konumları ile ilginç hikayeleri oyuncularla buluşturan seri, sonunda Japonya’yı ziyaret edecek. Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Assassin’s Creed Codename Red yapımından yeni bilgiler geldi.

Assassin’s Creed Shadows’un ilk fragmanı 15 Mayıs’ta yayınlanacak

Ubisoft, geçtiğimiz yıllarda uzun süredir beklenen Assassin’s Creed Codename Red’i duyurmuştu. Feodal Japonya’da geçeceği belirtilen yapım hakkında uzun süredir herhangi bir resmi bilgi yayınlanmıyordu ancak Ubisoft, geçtiğimiz saatlerde yapım hakkında önemli bilgiler paylaştı. 

Assassin’s Creed Shadows olarak adlandırılan yapım 15 Mayıs’ta yayınlanacak olan sinematik fragman ile oyunculara gösterilecek. Fragmanın sonunda yapımın çıkış tarihinin duyurulması da bekleniyor. Yıl sonlarına doğru satışa sunulması beklenen Assassin’s Creed Shadows, Origins yapımı ile tasarlanan açık dünya RPG temeline dayanan son oyun olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5983 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Assassin's Creed Shadows, ubisoft ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim