Anlık Bildirim

Merakla beklenen The Division Heartland iptal edildi

Ubisoft’un dikkat çekici serilerinden biri olan The Division, yakın zamanda yeni bir yapıma kavuşamayacak. Bir süredir geliştirilme sürecinde olan The Division Heartland iptal edildi.
Tom Clancy's The Division Heartland Tam Boyutta Gör
Fortnite gibi çevrim içi oyunların servis haline gelmesi ile Ubisoft, The Division evreninde geçecek benzer bir yapım için çalışmalara başlamıştı. Geçtiğimiz yıllarda duyurulan ve oynaması ücretsiz şekilde geliştirilen yeni The Division yapımı iptal edildi.

Takım başka oyunlara destek olacak

Orijinal Rainbox Six ve Ghost Recon yapımlarının geliştiricisi Red Storm Entertainment tarafından oynaması ücretsiz şekilde geliştirilen Tom Clancy’s The Division Heartland, Ubisoft’un kararı ile iptal edildi. Geçtiğimiz günlerde yatırımcıları için kazanç açıklama toplantısı düzenleyen Ubisoft, etkinlikten önce The Division serisinin yeni yapımı hakkında üzücü güncellemeyi açıkladı. Böylece merakla beklenen yapım iptal edilmiş oldu.

The Division Heartland iptal edildi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıllarda geliştirdiği çok oyunculu yapımlar ile hayal kırıklığı yaratan Ubisoft, benzer bir durumu yaşamamak için Heartland yapımının fişini çekti. Projenin iptal edilmesi ile Red Storm Entertainment çalışanları, XDefiant ve Rainbow Six gibi oyunlar üzerinde çalışmaya başladı. Insider Gaming, önümüzdeki dönemde iptal edilen yapım ile ilgili yeni bilgiler paylaşacağını belirtti ancak görünüşe göre yapımı test oyuncular, oyun eğlenceli bulmamış. Dikkat çekici bir atmosfere sahip olan The Division serisinin geleceği şimdilik gizemini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim