Anlık Bildirim

Fable Legends, DX12 sayesinde %40 performans artışı sunacak

Microsoft ve Lionhead stüdios'un merakla beklenen aksiyon-rpg oyunu Fable Legends'in DX12'nin nimetlerinden yararlanarak DX11'e göre %40'a kadar performans artışı sunacağı belirtiliyor.
Fable Legends, DX12 sayesinde %40 performans artışı sunacak

Microsoft ve Lionhead Studios'un PC ve Xbox One için bu yıl piyasaya çıkacak free-to-play aksiyon-rpg oyunu Fable Legends'in DX12'nin nimetlerinden sonuna kadar yararlanacağı söyleniyor. Geliştiricilerin açıklamasına göre DX12 sayesinde DX11'e göre %40 performans artışı sunulacak.
 Lionhead studios'un yöneticisi Stuart Whyte'ın açıklamasına göre DX12 teknolojisini kullanan geliştiriciler bu sayede önemli miktarda performans artışı elde etmişler. Bu sayede yüksek kalitede görseller, daha yüksek saniye-kare oranı ve gelişmiş gölgelendirme-efektler sunabilmişler.
Yetkililer oyunun PC sürümünde DX12 teknolojisini rahatlıkla kullanmalarının yanında oyunun Xbox One sürümünde de DX12 sayesinde performans artışı elde ettiklerini söylüyorlar. DX12 her ne kadar konsolun grafik kapasitesini arttırmasa da, konsolun gücünü daha rahatça kullanan geliştiriciler bu sayede oyunun daha iyi performansta çalışmasını sağlıyorlar. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim