Anlık Bildirim

Redmi Note 7 aslında sugeçirmez (biraz)

Redmi Note 7'nin pek çok noktası, su geçirmemesi için contalarla korunmuş. Cihaz, IP sertifikasına sahip olmasa da günlük hayatta su ve toza karşı dayanıklı olmak üzere tasarlanmış.
Redmi Note 7 yalnızca iki gün önce tanıtıldı ve resmi açıklamada cihazın önemli bir özelliğinden söz edilmedi. Telefonun girişleri ve düğmeleri sugeçirmez contalara sahip. Xiaomi CEO'su Lei Jun bunu Weibo'da doğruladı.
Mühendislik ekibinin, cihazın zayıf noktalarının su geçirmemesi için ciddi çaba sarf ettiği belirtiliyor. Sim kart tepsisi, USB-C girişi, 3.5 mm kulaklık girişi, düğmeler ve kamera çevresinde conta benzeri malzemeler kullanılıyor. Ayrıca hoparlörde de sugeçirmez bir zar bulunuyor.
Lei Jun, cihazın, düşük sayılabilecek fiyat etiketine rağmen, Xiaomi'nin amiral gemi modelleriyle aynı kalite sınamalarından geçtiğini söylüyor. Şirket bunun bir göstergesi olarak, Çin'de standart olan 1 yıllık garanti süresini 1.5 yıla çıkarıyor. Elbette Redmi Note 7, suya ve toza dayanıklı telefonlardaki IP sertifikasına sahip değil. Ancak cihaz, su sıçramalarına, kazara suya düşürmeye ve makul miktardaki tozlara karşı hiç de kötü bir performans sergilemeyecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17554 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, lei jun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim