Anlık Bildirim

Volvo, gelecek nesil araç içi sistemleri için Google ile ortaklık kurdu

Volvo araç içi bilgi eğlence ve iletişim sistemlerini bir sonraki aşamaya taşımak için Google ile ortaklık kurdu. Üretici yeni araçlarında Android işletim sistemini kullanacak.
Volvo, yeni araçlarında Android işletim sistemini temel alan gelecek nesil iletişim teknolojilerini geliştirmek için Google ile yakın bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Sistem iki yıl içinde yeni modellerle birlikte piyasaya sunulacak.
Google ortaklığı ile birlikte önemli bir stratejik adım attıklarını belirten Volvo Car Group AR-GE'den Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Henrik Green, Google'ın platformu ve hizmetleri, daha fazla kişiselleştirme olanağı sağlayarak kullanıcı deneyimini artıracağını, buna ilaveten Android'in geliştirme perspektifinde daha fazla esneklik sunduğunu belirtiyor.
Ortaklık, Volvo müşterilerinin Google, Volvo veya diğer üçüncü taraf geliştiriciler tarafından geliştirilen çok çeşitli Android tabanlı uygulamalara erişebilmeleri anlamına geliyor. Üretici, mevcut Volvo modellerini konuma dayalı servis uygulaması, Google Local Search ile güncellemek için de Google ile birlikte çalışıyor. Güncelleme, Sensus Navigation'ı kullanan müşterilere sunulacak. 
Android işletim sistemine geçiş sonrası güncel Volvo modellerinde yer alan Apple CarPlay desteğinin geleceği ise şu an için bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim