Anlık Bildirim

Google, Android Q Beta 4’de yaşanan sorunu giderdi

Google’ın 5 Haziran tarihinde paylaştığı Android Q Beta 4 güncellemesi, telefonların yeniden yükleme döngüsüne girmesi sebebiyle durdurulmuştu. Google sorunu düzelttiğini açıkladı.
Android Q Beta 4 dağıtılmaya devam ediyor Tam Boyutta Gör
Google, final sürümü yayınlamadan önce Android Q için Beta aşamasına başladı. Mart ayında yayınlanan ilk sürümden bu yana dört beta gördük. En sonuncusu ise 5 Haziran’da yayınlanan Beta 4 sürümüydü. Geçtiğimiz hafta sizlere aktardığımız üzere Android Q Beta 4 güncellemesi kullanıcıların yaşadığı problemler sebebiyle durdurulmuştu. Google sorunu düzelttiğini açıkladı.

Android Q Beta 4 güncellemesi yeniden yayında

5 Haziran tarihinde yayınlanan Android Q Beta 4 sürümü bazı kullanıcılarda sıkıntısız olarak kurulabildi. Ancak özellikle Pixel telefon sahipleri yeni sürümü kuramadıklarını bildirdiler. Hatta cihazları yeniden yükleme döngüsüne girerek açılmıyordu. Neyse ki kurtarma moduna girip orada yeniden başlatma yapmak cihazların tekrar açılması için yeterli oldu. Ancak çoğu kişi Android Q Beta 4’ü yükleyemedi.

Twitter üzerinden paylaşılan duyuruyla birlikte Android Q Beta 4’de yaşanan sorunun düzeltildiği öğrenildi. Kullanıcılar yeni sürümü cihazlarına yükleyebilecekler. Ayrıca Google, yaşanan problemler sebebiyle özür dilediğini de açıkladı.

Beta sürümlerinde bu tarz sorunların yaşanması normal. Ancak bildiğiniz üzere Android Q Beta 4’ün ardından Beta 5, Beta 6 ve Final sürümlerinin yayınlanmasını bekliyoruz. Yaşanan bu problemin, Final sürümün çıkışını aksatıp aksatmayacağı noktasında bir takım soru işaretleri vardı. Neyse ki bir hafta geçmeden Android Q Beta 4 güncellemesinin devam etmesi sağlandı. Görünen o ki güncelleme takvimi sıkıntısız olarak ilerleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim