Anlık Bildirim

Asus ROG Phone 8 tanıtım tarihi duyuruldu

CES 2024 etkinliğine az bir zaman kala Asus'un oyun bölümü ROG'dan heyecanlandıran paylaşım geldi. Beklenen oyuncu telefonu ROG Phone 8'in tanıtım tarihi belli oldu.
asus rog phone 8 ne zaman çıkacak işte tanıtım tarihi Tam Boyutta Gör
Asus’un oyun bölümü ROG, markanın 2024 serisini tanıtacağı lansman etkinliğini duyurdu.

Asus ROG Phone 8 ne zaman tanıtılacak?

ROG Global hesabı üzerinden yapılan yeni paylaşıma göre, 2024 ROG serisi 8 Ocak’ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Bu tarihte Asus ROG Phone 8 ile birlikte yeni oyuncu laptop modeli ROG Zephyris G14 ve hatta başka donanımların da tanıtılması bekleniyor.

Tanıtım öncesinde, ROG Phone 8 serisi Geekbench kıyaslama platformunda ortaya çıkmıştı. ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Pro, Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek. Ancak, Asus’un Pro/Ultimate modelde işlemcinin overclock yapılmış bir versiyonunu (ana çekirdeğin daha yüksek saat hızında çalışması) söyleniyor. Düz modelde 16GB RAM, Pro/Ultimate modelde 24GB RAM olacak.

Önümüzdeki günlerde ASUS ROG Phone 8 serisi hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Bu arada Lenovo artık Legion markalı oyun telefonu üretmediğinden ROG Phone 8’in rakibi muhtemelen Red Magic 9 serisi olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim