Anlık Bildirim

Asus ROG Phone 8 Pro en net haliyle görüntülendi

Asus'un merakla beklenen oyuncu telefonları Rog Phone 8 ve 8 Pro, için geri sayım resmen başladı. Son olarak ROG Phone 8 Pro en net haliyle görünütlendi. İşte tasarımı. 
Asus ROG Phone 8 Pro en net haliyle görüntülendi Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarında oyuncu odaklı ROG Phone modelleri ile varlık gösteren ASUS, yeni telefonları ROG Phone 8 serisini duyurmaya hazırlanıyor. Daha önce sizlere akıllı telefonların özelliklerinden bahsetmiştik. Şimdi de Asus ROG Phone 8 Pro'nun tasarımını gösteren bir dizi CAD görüntüsü ortaya çıktı.

Asus ROG Phone 8 Pro en net haliyle görüntülendi

Kaçıranlar için ROG Phone 8 serisinin 8 Ocak tarihli CES 2024 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bu noktada Asus, selefinde olduğu gibi iki farklı model ile karşımıza çıkacak. Bunlar ROG Phone 8 ve 8 Pro.

Asus ROG Phone 8 Pro en net haliyle görüntülendi Tam Boyutta Gör
Sızdırılan görüntülere baktığımızda ise, ROG Phone 8 Pro'nun selfie kamerası için delikli, düz bir ekrana sahip olacağını görüyoruz. Çerçevenin sağ bölümünde ise, güç ve ses düğmeleri bulunuyor. Ayrıca hem sol hem de alt çerçevede USB-C bağlantı noktası, kamera bölümünde ise üçlü bir kurulum tercih edilmiş.

ROG Phone 8 Pro neler sunacak?

Daha önceki raporlara göre ROG Phone 8 Pro, ön yüzünde FHD+ çözünürlük ve 165Hz yenileme hızı sunan 6,78 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Ayrıca bu panelin HDR10 ve LTPO teknolojisinden destek alacağını belirtelim. Gücünü ise Snapdragon 8 Gen 3 platformundan alacak modele, 24GB'a kadar RAM ve 1TB depolama seçenekleri eşlik edecek. 

ROG Phone 8 Pro'ya güç verecek sensörler halen netlik kazanmadı. Ancak kutusundan 65W şarj destekli 5.500mAh pil ve Android 14 ile çıkması bekleniyor. Ayrıca toz ve suya karşı IP68 sertifikasına sahip olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim