Anlık Bildirim

Bu dizüstünde RAM, SSD hatta güç adaptörü bile yok: Peki neden?

Framework Laptop 13 dizüstü modeli işlemci haricinde adeta bomboş satılıyor. Tüketiciler bağlantı kartı, güç adaptörü, RAM, SSD, işletim sistemi gibi bileşenleri kendisi topluyor.
Framework Laptop 13 Tam Boyutta Gör
Tüketicilere yükseltilebilir bileşenlere sahip dizüstü seçenekleri sunan Framework firması işi bir adım daha öteye götürüyor. Barebone kasa sistemlerinden hatırladığımız üzere dizüstü bilgisayarlarda da barebone dönemi başlıyor.

Barebone dizüstü

Framework Laptop 13 adındaki dizüstü modeli normal konfigürasyonların yanına bir de barebone seçeneği ekleyerek fiyatı daha da aşağı çekiyor. Bu modelde RAM, SSD, Wi-Fi, güç adaptörü ve işletim sistemi yer almıyor.

13. nesil Intel Core i7 işlemci ve dahili Intel Xe grafikleri standart olan dizüstü 500$ fiyat etiketine sahip. Tüketiciler bileşenleri kendisi toplayabiliyor. Firma yenilenmiş bileşenler de sunuyor. Böylece sıfır bileşen istemeyenler daha düşük fiyatla ikinci eline sahip olabiliyor. Bununla birlikte B-stock seçeneklerde ekranda bazı hafif kozmetik sorunlar var. Problemsiz ekran isteyenler daha pahalı A-stock barebone tercih etmek zorunda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim