Anlık Bildirim

M4 işlemcili Mac'ler ne zaman çıkacak? İşte tüm modeller için beklenen çıkış tarihi

Bu hafta gelen yeni raporlara göre Apple'ın ilk M4 işlemcili Mac'leri bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürmesi bekleniyor. Peki, çok beklenen M4 MacBook Pro ne zaman çıkacak?
m4 macbook pro ne zaman çıkacak Tam Boyutta Gör
Bloomberg’den Mark Gurman, M4 çipli Mac’lerin çıkış tarihine ilişkin tahminlerini paylaştı. Gurman’a göre, M4 serisi işlemcili ilk Mac’ler bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek, gelecek yıl da daha fazla model yeni çip nesliyle güncellenmiş olacak.

M4 çipli Mac'ler için beklenen çıkış tarihi

Apple, 24 inç iMac ve giriş seviye MacBook Pro’dan başlayarak M4 işlemcili Mac’leri 2024 yılı sonlarına doğru piyasaya sürecek. Tahminler şu yönde;

  • M4 çipli 14 inç MacBook Pro (giriş seviye) ve M4 çipli 24 inç iMac, 2024 yılı sonlarına doğru çıkış yapacak.
  • M4 Pro/Max işlemcili yeni 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’lar (üst seviye), 2024 sonu 2025 başı arasında gelecek. M4 ve M4 Pro işlemcili Mac mini modeli de bu dönemde çıkış yapacak.
  • Yeni 13 inç ve 15 inç MacBook Air modelinin 2025 baharında tanıtılması bekleniyor.
  • Üst seviye M4 çipli Mac Studio da 2025 ortalarında gelecek. M4 Ultra çipli Mac Pro’nun 2025 ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

M1 işlemcili Mac Pro, M2 işlemcili iMac’in çıkmadığı düşündülüğünde, Apple, M4 serisi işlemciyle birlikte ilk kez tüm Mac’leri yeni çip nesliyle güncelleyecek. Öte yandan M4 işlemci ailesinin neler sunacağına dair henüz herhangi bir teknik detay bilmiyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim