Anlık Bildirim

Casio’dan Pac-Man temalı A-100 dijital saat geliyor

Geçtiğimiz hafta Casio F-100 efsanesini yeniden hayata döndüren Casio bu kez Pac-Man teması ile bezeyerek ikinci versiyonu duyurdu. Casio A100WEPC özellikleri haberimizde.

Casio A100WEPC tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Alien filmlerinin unutulmaz kol saati Casio F-100 geçtiğimiz haftalarda Casio A-100 olarak yeniden hayat bulmuştu. Casio şimdi aynı modeli Pac-Man temasıyla farklı bir versiyon şeklinde tanıttı. 

Casio A100WEPC özellikleri

Casio F-100 dijital saati 1978 yılında Alien filminde boy göstermiş ve kronometre, takvim, geri sayım gibi özellikleriyle dikkat çekmişti. Ayrıca reçine tabanlı kasası olan ilk kol saati olma özelliğine sahipti.

Casio geçtiğimiz haftalarda Casio A-100 olarak eski efsaneyi yeniden canlandırmıştı. Ek olarak ikinci geri sayım sayacı, LED aydınlatma, alarm, saatlik uyarı eklenmiş ve 110$ fiyat etiketi belirlenmişti. 

Casio A100WEPC kol saati ise Pac-Man temasıyla bezenmiş bir versiyon olarak karşımıza çıkıyor. Kayış, kasanın ön ve arka yüzleri hayaletten kaçan Pac-Man karakterlerini barındırıyor. Yine saatin kutusu da aynı temaya sahip. Casio A100WEPC kol saati için henüz bir fiyat açıklanmadı. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim