Anlık Bildirim

Windows Phone 8'e ait ilk ekran görüntüleri paylaşıldı


Microsoft'un üçüncü nesil Windows Phone cihazlarına çıkış vereceği Apollo kod adlı Windows Phone 8 işletim sistemi için bu yılın sonları bekleniyor. Çift çekirdekli Snapdragon S4 yonga desteği ile geleceği tahmin edilen yeni sürümden ilk ekran görüntüleri internette paylaşıldı.

WP8 işletim sistemini deneyen bir kaynaktan görselleri elde eden NokiaInnovation sitesi yine de yüzde 100 gerçeklik payı veremiyor.

Görsellerden Skype uygulamasının artık sistem ile entegre olduğu anlaşılıyor. Gelen sesli veya görüntülü aramalar cevaplanırken, kullanıcının profilinden doğrudan arama da başlatılıyor.

Microsoft'un WP8 sürümünü Nokia'nın ihtiyaçlarına göre şekillendireceği iddiası bir süredir ortalarda geziyor. Kamera arayüzünde Nokia'nın WP cihazlara getirmeyi düşündüğü PureView konsepti kapsamında bazı değişiklikler yapıldığı belirtiliyor. Üç noktalı menü tıklandığında yeni fonksiyonlar ortaya çıkıyor. Sol tarafta ise zoom çubuğu görülüyor.

WP8 ile gelecek diğer bir yenilik ise veri trafiğinin anlık ve yerleşik olarak takip edilebilmesi. Görseldeki ilk çubuk ne kadar kotanın kaldığını, ikinci çubuk veri harcama planınıza göre ne kadar gün kaldığını gösterirken, bu servis için anasayfaya bir de canlı karo eklenmiş.

Diğer görselde Nokia Drive 3.0 arayüzü görülüyor. Güncellenmiş trafik raporları, yeniden güzergah hesaplama gibi yenilikler bu sürümde sunulacak. Ancak bunun şimdiki WP7 cihazlarına bir güncelleme ile geleceği daha önce belirtilmişti.

Windows Phone 8 ile ilgili henüz detaylı bilgiler paylaşılmadı. Ancak zaman yaklaştıkça detaylar da ulaşılabilir olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3393 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, skype ve
2 etiket daha microsoft uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim